Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 20:52
Italiensk kabale fuldendt: Denne målmand mangler bare at skifte til Spurs

Alt tyder på, at Tottenham snart kan præsentere en ny målmand i klubben.


Spurs er i denne sæson parate på at tage konsekvensen af førstevalget Hugo Lloris' fremskredne alder, samt dalende niveau i de seneste sæsoner, ved at erstatte ham med en ny keeper. Eller i det mindste tilbyde franskmanden konkurrence.

I denne forbindelse ligner Atalantas 25 årige italiener Pierluigi Gollini det perfekte match. Han har alderen til det, og så har Serie A målmanden tilmed indsendt en transferanmodning til sin klub.

Dette har sat gang i en vaskeægte transferkabale i det italienske, der ene og alene afventer Gollini til at blive solgt. Efter alt at dømme til Tottenham.

Atalanta indledte handle-hysteriet i hjemlandet, da man ovenpå Gollinis melding købte Udineses argentinske keeper Juan Musso for 20 millioner euro. Dette cementerede ligesom det faktum, at Bergamo klubbens tidligere første keeper skulle videre.

Her til aften har Udinese så hentet Marco Silvistri i Hellas Verona, mens Verona ti minutter efter præsenterede Benevento vogteren Lorenzo Montipo. Men hvad så med Gollini?

Jo, han kan så langsomt også snart forventes at blive præsenteret. I Tottenham. Det meldte The Guardians Magnus Christenson natten til tirsdag, mens navne som Nicolo Schira og den transfer almægtige Fabrizio Romano var hurtige til at bakke historien op.

Selvsamme Romano citerer her til aften Atalantas sportsdirektør Luca Percassi for at udtale:

- Gollini har store chancer for at skifte til Tottenham, lød det fra Percassi, der var mere tilbagetrukken omkring situationen med stopper Christian Romero, der ligeledes rygtes til Tottenham Hotspur Stadium.

- Romero? Tottenhams interesse er meget ordinær. Han vil blive, hvis ikke vi modtager det rette bud, eftersom han er en af vores bedste midterforsvarere.

Dermed er kabalen lagt ned, mens alt er lagt til rette for Spurs, der blot mangler at lukke aftalen.

Ifølge Romano er der tale om en etårig leje aftale med option på yderligere et år, mens Tottenham tillige vil have inkluderet en købsoption på 13,5 millioner pund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE