AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 18:33
Italiensk journalist: Pochettino har sagt "ja" til fireårig kontrakt med Juventus

Nicolo Schira fra Gazzetta dello Sport skriver, at Mauricio Pochettino angiveligt har accepteret et tilbud fra Juventus.


Juventus er på markedet efter en ny toptræner, som kan overtage efter Massimiliano Allegri,  og hidtil har de fleste rygter peget i retning af Chelsea-træner Maurizio Sarri.

Men ifølge Nicolo Schira fra Gazzetta dello Sport er det i virkeligheden navnebroderen, Mauricio Pochettino, som den italienske gigant er efter,  og der er angiveligt fuld fart over forhandlingerne.

Faktisk skulle Tottenham-træneren allerede have takket ja til en fireårig aftale med Juventus.

- Det går fremad i forhandlingerne,  og der er positivt nyt fra mødet i går,  hvor forhandlerne,  som står for handlen, mødtes. Juventus-sportsdirektør Fabio Paratici har fået et "ja" fra argentineren, og der arbejdes nu på en kontrakt;  fire år er en mulighed, skriver Schira.

Så sent som tirsdag udtalte tidligere Juventus-træner Marcello Lippi, at han forventede,  klubben ville udnævne sin næste træner efter de store europæiske finaler i Europa League eller Champions League var ovre,  da den kommende træner i øjeblikket står i spidsen for en af de involverede klubber.

Det kan selvfølgelig være et hint til Maurizio Sarri,  men det kan bestemt også have været et hint til Mauricio Pochettino.  Pochettino antydede selv sidste uge, at han potentielt kan forlade Tottenham, hvis man vinder Champions League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED