AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 17:38
Italiener taler ud: Jorginho adresserer potentielt skifte

Jorginho siger, at han fokuserer på Chelsea trods de mange transferspekulationer, der omgiver ham.


Chelsea ser ud til at ville skille sig af med Jorginho, som kom til klubben sammen med Maurizio Sarri fra Napoli.

Sarri er nemlig allerede fortid i klubben, og Jorginho er ikke på samme måde en sikker starter under Frank Lampard, som har rystet posen efter at han har overtaget styringen hos The Blues.

Den 28-årige italiener, der kostede Chelsea £50 millioner, er angiveligt på vej mod en genforening med førnævnte Sarri, da han rygtes til Juventus, men han fokuserer alligevel på at afslutte sæsonen hos Chelsea. Det siger han til the Mirror.

- Jeg skal bare forblive fokuseret, og være klar, når holdet har brug for mig. Der har været rygter om min fremtid, men jeg har intet hørt, og jeg fokuserer kun på at slutte sæsonen godt af med Chelsea, og at vi kvalificerer os til Champions League i næste sæson, lyder det fra Jorginho.

I seneste Premier League-kamp mod Crystal Palace var Jorginho reduceret til indskifter for Chelsea-stjerneskuddet Billy Gilmour, som har imponeret på midtbanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED