Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 23:22
Stortalent: United er mit yndlingshold - men man kan ikke udelukke Liverpool-skifte

Isak Bergmann Johannesson har en klar favorit mellem de to engelske storhold, men udelukker ikke et skifte til rivalen af den grund.


Både Manchester United og Liverpool skulle ifølge svenske medier have scoutet IFK Norrköping-stortalentet Isak Bergmann Johannesson intenst.

Den kun 17-årige islænding er allerede fast mand for sit hold i Allsvenskan, og han står noteret for fire scoringer og 10 assists i alle turneringer i denne sæson.

I et interview med Sportbladet antyder den unge midtbanespiller dog selv, at Manchester United måske ligger lunest i svinget, skulle klubben gøre alvor af sin interessen. Han nægter dog at udelukke et skifte til Liverpool.

- Manchester United er mit yndlingshold, men Norrköping er min drømmeklub. Jeg har boet i Manchester, da min far spillede i England og så mange kampe, fortæller Johannesson til Sportbladet.

- Man kan ikke udelukke et skifte til Liverpool, bare fordi United er dit yndlingshold. Liverpool spiller god fodbold nu. City og Liverpool har været gode.

Det 17-årige stortalent er søn af Joey Guðjónsson, som har en fortid i Aston Villa. Derfor er islændingen født i England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED