AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 21:01
ISC-GO? United og City er klar til at byde på Real-tekniker

En stor udrensning er på vej i Real Madrid efter en miserabel sæson. En af dem, der kan være på vej ud af svingdøren hos Los Blancos, er Isco. Ifølge det spanske medie Sport står Manchester United og Manchester City klar med et bud på den kreative spanier.


Zinedine Zidane står overfor noget af en opgave i Real Madrid. Holdet, der vandt Champions League tre sæsoner i træk, skal genrejses.

Den genrejsning kan meget vel blive uden Isco, der ellers har optrådt for Real Madrid siden 2013.

Den lille spanier har ofte, ligesom Gareth Bale, været henvist til bænken, og derfor står Manchester United og Manchester City klar til at byde Isco velkommen til Premier League. Real Madrid forventes at opruste markant til næste sæson, og den spanske storklub kan formentligt tjene en god skilling på Isco. Pengene fra en eventuel handel kan dermed bruges på at hente en ny galáctico

Den 27-årige spanier er ifølge Sport en ombejlet herre, og PSG skulle eftersigende også være ivrige efter at hente Isco til klubben.

Det til trods for, at den spanske landsholdspiller kun har scoret tre mål og lavet en assist i La Liga i denne sæson.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED