Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 21:06
Irriteret Klopp: I interesserer jer ikke for kampen

Det var en irriteret Jürgen Klopp, som mente, journalisterne kun fokuserede på de dårlige ting


I morgen skal Liverpool op imod Ajax på Johan Cruyff Arena i Amsterdam, og det bliver uden spillere som Van Dijk, Thiago og Matip i truppen. 

Det helt store emne ved Liverpools pressekonference var naturligvis skaderne i Liverpools trup, men også om European Premiere League samt de glemte regler i VAR-rummet under Merseyside-opgøret.

Jürgen Klopp ville mildest talt ikke snakke om det:

- Jeg er her for en CHL-kamp, som jeg fokuserer på, og så får jeg de spørgsmål om VAR og European Premier League. Er vi her for snakke om kampen i morgen?

- Vi startede sæsonen med tre centerbacks og Fabinho som backup. Nu står vi i en svær situation, men vi vil kæmpe igennem det. 

Til sidst bliver Klopp spurgt, om Liverpool kan slå Ajax uden VVD og Thiago. 

- Nej! Er du journalist? Vi vil forsøge og give et værdigt forsøg. I svære momenter indser du, at folk ikke er interesseret i, hvad vi laver som klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED