AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 14:55
Invincibles-legende til Emery: Özil SKAL spille for Arsenal

Arsenal-legenden Gilberto Silva har fortalt manager Unai Emery, at han er nødt til at bruge Mesut Özil.


Skriverierne har været mange om Mesut Özil i denne sæson. Hans fremtid på Emirates ser ikke lys ud, da han flere gange har været henvist til bænken, ligesom spillet på banen heller ikke har været imponerende fra den teknisk dygtige tysker.

Arsenal-legenden Gilberto Silva, der var en del af holdet i 2004, hvor Arsenal gik ubesejret gennem sæsonen, er dog ikke i tvivl om, at Mesut Özil burde spille fast for The Gunners.

- Han er nødt til at være på banen. En spiller med hans kvaliteter kan i mine øjne ikke sidde på bænken, siger brasilianeren til TalkSport.

Gilberto Silva mener, at de dårlige præstationer er et tydeligt bevis på manglende tillid fra manager Unai Emery til Mesut Özil.

- Når Özil ikke spiller, spørger man altid, hvorfor spiller han ikke? Når han spiller, spørger de, hvorfor han ikke spiller bedre? Mesut Özil er en spiller der har brug for tillid. Det viser man bedst ved at sætte ham på banen, siger han og tilføjer:

- Hvis Özil spillede regelmæssigt for Arsenal, så ville vi også se hans fulde potentiale. Han har tidligere vist det, og han kan gøre det igen. Om det så betyder, at Unai Emery skal ændre formation ved jeg ikke, men han burde kunne finde plads til Mesut Özil, slutter Gilberto Silva.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED