AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 19:00
Invincible-legende raser: Vi arbejdede i årevis for at gøre Arsenal svære at slå – det er væk nu

Arsenal-legenden, der spillede for de såkalde ’The Invincibles’, har afsløret en nylig samtale med en tilsvarende Arsenal-legende, hvor han indså, hvor meget holdet er dalet siden deres egen æra.


Arsenal har nu ikke vundet i to måneder i Premier League, efter de tabte på Emirates Stadium med 2-1 til Brighton torsdag aften. Det er Arsenals værste stime i over 42 år.

De er uden sejr i ni kampe i træk i alle turneringer, hvilket ikke er matchet siden 1977. Arsenal er gledet ned i Premier League-tabellen, hvor er placeret som nummer 15 – fem point over nedrykningspladserne, skriver TalkSport.

Den kommende tid ser ikke nemmere ud for Arsenal, hvor de blandt andre skal møde West Ham, Chelsea, Manchester City og Manchester United inden 1. januar.

Den tidligere Arsenal-forsvarslegende Martin Keown indrømmer, at situationen er desperat i Arsenal lige nu, og siger samtidig, at de nuværende Arsenal-spillere fuldstændig har mistet den identitet, der hører Arsenal til.

- Vi arbejdede i årevis for at bygge et Arsenal, der var svære at slå, nu er det væk, sagde Martin Keown til TalkSports vært Jim White fredag.

- Det er gledet væk fra klubben, og det har af at komme tilbage hurtigt. Det vi ser lige nu, er, ifølge mig, nedrykningsform. Jeg tror ikke, at de rykker ned, men de er kun fem point over stregen!

- Vi har West Ham ude i weekenden, og så er det Manchester City, Everton, Bournemouth, Chelsea og Manchester United. Det er meget, meget svære kampe, og de bliver nødt til at arbejde hårdt nu.

- Over en 22-årig periode er vi gået fra at være ’svære Arsenal, svære at slå, 1-0 til Arsenal’, og gået til at være et kreativt hold – nu har vi intet af det.

Arsenal skal forsøge at rejse sig mandag aften, hvor de møder West Ham på udebane i et vigtigt Premier League-opgør for The Gunners.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED