Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 10:38
Intet rivalskifte: 'AC' respekterer Chelsea

Der har været stor interesse for den danske forsvarsspiller Andreas Christensen, men nu har 'AC' taget et valg i respekt for sin nuværende klub.


Andreas Christensen er en ombejlet herre, og interessen for den 25-årige dansker har været stor.
 
Nu sætter 'AC' en begrænsning. 
 
Ifølge Fabrizio Romano har Christensen i respekt for Chelsea gjort det klart, at han ikke vil skrive under med en anden engelsk klub. 
 
Meldingen kommer i kølvandet på sidste uge, hvor det kom frem, at FC Barcelona og Bayern München er stærkt interesseret i den danske forsvarsklippe, hvilket kilder i de respektive klubber har bekræftet. 
 
Chelsea er stadig på bordet, og det ligner derfor, at det bliver én af de tre klubber.
 
Romano tilføjer, at 'AC' snart tager en beslutning om, hvem der skal være den kommende arbejdsgiver. 
 
Christensen kom som helt ung til Chelsea fra Brøndby, og han har allerede spillet 148 kampe for London-klubbens førstehold.
 
Sidste sæson var 'AC' med til at vinde Champions League med klubben, og her spillede han en vigtig rolle i finalen, da han kom på banen i stedet for en skadet Thiago Silva. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE