AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 12:53
Intet er udelukket: Pogba kan ende med at forlænge med Manchester United

ESPN skriver, at den franske stjerne kan blive overbevist om, at han også bør fortsætte karrieren i Manchester United.


Det lyder ikke som nogen nem opgave at forlænge med Paul Pogba, eftersom den franske midtbanestjerne gjorde det klart denne sommer, at han ønskede en ny udfordring - og dét efter alt at dømme i Real Madrid.

Kilder internt i klubben fortæller til ESPN, at Manchester United er ivrige efter at forhandle med Pogba i de kommende uger, nu hvor klubben har forlænget med først David de Gea og efterfølgende Victor Lindelöf.

Eftersom Pogba drømmer sig til Santiago Bernabeu, skal der noget overbevisningsarbejde til fra Manchester United, men chancen for en forlængelse er ikke lig nul.

Vicebestyrelsesformand Ed Woodward har angiveligt et godt forhold til Paul Pogbas agent, Mino Raiola, og kilder siger til ESPN, at selvom Pogba ville ønske et skifte til Real madrid, så har midtbanestjernen ikke udelukket at forlænge sin kontrakt med United.

Franskmanden har endnu to sæsoner - med mulighed for endnu én - tilbage på sin nuværende kontrakt, men Manchester United ser ham som en essentiel del af deres projekt både på og udenfor fodboldbanen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED