AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2019 08:37
Intet Arsenal-skifte: Nu smider Zaha sin agent på porten

Wilfried Zaha har angiveligt ophævet sin agents kontrakt.


Wilfried Zaha fik ikke sit drømmeskifte til Arsenal denne sommer, og nu har den ivorianske winger taget konsekvensen og fyret sin agent. Det skriver The Times.

Crystal Palace-stjernen afslørede inden sæsonen, at han var klar på nye udfordringer og dét at prøve kræfter med en Champions League- eller Europa League-klub.

Både Arsenal og Everton var interesserede, men Crystal Palace stod stædigt fast på sin salgspris af £80 millioner, og Wilfried Zahas forhenværende agent, Will Salthouse, var ikke i stand til at forhandle en udvej på plads.

Nu er det engelske fodboldforbund FA blevet informeret om, at der er en "strid" mellem stjernespilleren og agenten, så det tyder på, at de to parter ikke er helt enige om vilkårene for opsigelsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED