AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 11:33
Interne kilder: Arsenal-ejer investerede egne penge på transfers

Interne kilder i fodboldbranchen mener at vide, at Arsenals ejer Stan Kroenke tilsyneladende brugte sine egne penge på transfers denne sommer.


Ejeren er tidligere blevet udsat for kritik og er blevet kaldt en af de mest passive ejere i Premier, men det virker ikke til at være tilfældet denne sommer.

Sommeren var et travlt transfervindue for The Gunners, idet man købte Nicolas Pepe, Kieran Tierney, David Luiz, Gabriel Martinelli og William Saliba.

Det kostede mange penge, men det var ifølge Daily Mirror ikke noget problem for Kroenke, der ifølge interne kilder valgte at bruge sine egne penge på de mange spillere.

Klubben har altid været påpasselige førhen, hvor pengene ofte er blevet gemt for at holde bankerne glade.

Kroenke har dog tidligere bevist sit værd, hvad angår transfers og gjorde det igen klart, at han sagtens kan investere mange penge.

Ejeren leverede personlige garantier og købte Alisher Usmanovs 30 procent af klubben denne sommer.

Kroenkes søn Josh blev spurgt om sommerens investeringer og svarede køligt, at de havde været aggressive, og at fans ”burde læse mellem linjerne.”

Stan Kroenke er en amerikansk forretningsmand og iværksætter og ejer Kroenke Sports & Entertainment, der er holdingselskabet i Arsenal.

Ejeren ligger nummer 195 på Bloombergs liste over verdens 500 rigeste mennesker.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED