Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2021 15:43
Interesse for Zaha: To store Premier League-klubber lurer på Crystal Palace-stjerne

Wilfried Zaha kan være på vej videre i karrieren denne sommer for en relativt beskeden pris på 40 millioner pund, og det har fået Everton og Tottenham op på stikkerne


Der går sjældent et transfervindue uden adskillige rygter om Wilfried Zahas mulige fremtidige arbejdsgivere, og det ser ud til, at vi allerede er i gang igen. 

For ifølge Goal er både Tottenham og Everton særdeles lune på den 28-årige offensivspiller, der endnu engang har haft en god sæson for Crystal Palace.

Nu har ivorianeren kun to år tilbage af sin aftale med klubben, og der er ikke meget, som tyder på, at han har tænkt sig at forlænge. 

Dermed kan det meget vel være sidste chance, hvis The Eagles vil have penge for deres uden tvivl største stjerne, og Goal beretter, at Zaha menes at være til salg for en pris på omkring 40 millioner pund - en markant lavere pris end for et par somre siden. 

Mediet beretter dog videre, at Crystal Palace vil forsøge at holde på Zaha, da de i forvejen skal finde ny manager og har 11 førsteholdsspillere med kontraktudløb denne somnmer. Det ser med andre ord ud til, at Zaha igen vil være i overskrifterne hen over sommeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE