AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:04:2019 08:49
Interesse fra Bayern: City frygter for Sané-exit

Kontraktforhandlingerne mellem Manchester City og den tyske stjerne er gået i stå.


I marts troede Manchester City, at en ny kontrakt med Leroy Sané var så godt som indgået, men sidenhen er forhandlingerne gået i stå.

Nu spreder der sig en frygt for, at tyskeren overvejer at fortsætte karrieren andetsteds på Etihad,  skriver Metro onsdag.

Særligt Bayern München skulle stå klar i kulissen. Den tyske storklub var også interesseret i Sané, da han forlod Schalke 04 i 2016, og klubben er fortsat på jagt efter arvtagerne for Franck Ribery og Arjen Robben.

Sané er tysk fodbolds store kæledægge og ville være en signing,  der ville give god mening for et Bayern München-mandskab, der står overfor en større genopbygning.

Og da spilletiden på Etihad Stadium har været forholdsvis begrænset på grund af den hårde konkurrence med blandt andre Bernardo Silva og Raheem Sterling,  kunne Sané måske fristes til at vende tilbage til hjemlandet.

City har i det forgange år haft held med at forlænge med Sergio Aguero, David Silva, Kevin de Bruyne, mens også Ederson og Bernardo Silva er blevet belønnet med bedre kontrakter for deres fine form.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED