AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 12:53
Inter værner sig mod United og Chelsea

Inter Milan forsøger ihærdigt at holde på Mauro Icardi og Milan Skriniar, som tiltrækker interesse fra blandt andet Manchester United.


Den ene laver mål på stribe, mens den anden forhindrer mål på stribe, så Inter er med god grund ivrige efter at holde på stjernerne Mauro Icardi og Milan Skriniar. 

Det skriver La Gazzetta dello Sport. 

25-årige Icardi har scoret hele 107 mål i 184 kampe for Inter, siden han i 2013 skiftede fra Sampdoria.  Argentinerens vigtighed for Milano-klubben bliver yderligere understreget ved, at han er blevet tildelt anførerbåndet, men det har ikke afholdt interesse fra klubber som Real Madrid, Juventus og Chelsea.

Derfor forsøger den italienske storklub ihærdigt på at få Icardi til at forlænge sin nuværende kontrakt, som på nuværende tidspunkt er gyldig frem til 2021, frem til 2023. 

Den anden stjerne, Milan Skriniar,  fortsætter trods sine blot 23 år med at imponere i bagkæden for Inter, hvilket allerede denne sommer fik José Mourinho og Manchester United til at udvise interesse.

Men Inter har ingen intentioner om at lade den slovakiske landsholdsstopper smutte og forsøger også at forlænge Skriniars kontrakt, som i øjeblikket udløber i 2022.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED