Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 19:50
Inter-stjerne kræver gigantisk lønforhøjelse - ellers skifter han til Manchester City

Forhandlingerne mellem Inter og Lautaro Martinez er brudt sammen.


Inter-angriberen, den kyniske argentiner, Lautaro Martinez, har meddelt Inter, at han vil have en ugentlig lønforhøjelse på 100.000 pund - 950.000 kroner - for at holde ham fra at skifte til Manchester City. Det skriver Daily Mirror.
 
Den engelske klub har holdt øje med den argentinske landsholdsspiller i mere end et år som en potentiel afløser for Sergio Agüero. Barcelona og Real Madrid meldes ligeledes interesserede.
 
Inter håber også på at kunne tilbyde den 23-årige angriber en ny kontrakt, så den nuværende frikøbsklausul, der beløber sig til 98 millioner pund, kan sættes endnu højere.
 
På trods af, at det ville være en fordobling af hans nuværende kontrakt, er Inters første tilbud på 86.000 pund pr. uge blevet afvist.
 
Lautaro Martinez ønsker nemlig en løn på 150.000 pund om ugen, hvis han skal binde sig i Milano-klubben for de kommende fem år.
 
Martinez var efter sigende vred, da han fandt ud af, at omkring 12 spillere i Inter-truppen tjener mere end ham. Det på trods af hans skyhøje vurdering.
 
I øjeblikket tjener argentineren 38.000 pund om ugen på kontrakten, der udløber i 2023.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED