AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 20:31
Inter Milan-koloni vil spolere Sanchez' United-comeback

Stod det til spillerne i Inter Milan, skulle Alexis Sanchez gøre sit skifte til klubben permanent, skriver journalist på Telegraph, Mike McGrath.


I Inter Milan er man i aften lykkedes med at hente en Manchester United-spiller, men nu spekulerer journalisten Mike McGrath i, om de måske vil lykkes med at hente en mere. 

I hvert fald kan McGrath fra Inter Milan-lejren berette, at truppen er så glade for at have den gode Alexis i omklædningsrummet, at de håber, han skifter permanent. 

Sanchez har to hele sæsoner tilbage af sin kontrakt med United, så klubben har derfor en stor beslutning at tage, når tiden kommer. 

Tidligere har især chilenerens løn været omdiskuteret i den engelske presse, da den lyder på svimlende £400.000. 

Spørgsmålet, mange stiller, er, om Inter Milan har pengene til at finansiere et officielt køb af Sanchez. 

McGrath skriver, at man i United hælder til at lade chileneren skifte, da hans lønpose er for stor en byrde for klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED