Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 19:46
Inter med u-vending: Skriniar bliver i klubben trods Spurs-forhandlinger

Inters sportsdirektør har onsdag afvist, at Milan Skriniar skulle skifte til Tottenham - eller nogen anden klub for den sags skyld.


Milan Skriniar skifter ikke til Tottenham, for den 25-årige slokak er slet ikke sat til salg, understreger Inters sportsdirektør Piero Ausilio denne onsdag.

Flere pålidelige medier har ellers bekræftet, at Spurs forhandlede med Inter om midterforsvareren, selvom der angiveligt skulle være langt til, at de kunne blive enige om en pris.

- Vi gentager, at Skriniar ikke er på markedet, og ingen har budt på ham, så i stedet for at gentage mig selv og sige, han bliver, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige, fortæller Ausilio til Tuttomercatoweb.

Det betyder måske, at Tottenhams jagt på Mourinhos toptransfermål er ovre. Det kan også være Inters forsøg på at presse Tottenham til at komme med et større bud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED