AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 14:38
Inter forstyrrer freden: Lægger pres på Liverpools forhandlinger

Inter skulle have meddelt Gini Wijnaldum, at man vil signe ham, hvis ikke han forlænger med Liverpool.


Forlængelsen af Gini Wijnaldums kontrakt skulle være af høj prioritet for Liverpool og Jürgen Klopp, men der er nu kommet ekstra pres på The Reds i forhandlingerne.

For ifølge Tuttomercato skulle Inter have meddelt den hollandske midtbanespiller, at man gerne vil signe ham efter denne sæson, når han kun har et år tilbage på sin nuværende kontrakt.

Liverpool var angiveligt i fremskredne forhandlinger med Wijnaldum om en ny kontrakt frem til 2023, men flere medier har berettet, at The Reds har indstillet al transferaktivitet og forhandlinger med egne spillere på grund af coronakrisen.

Det er måske den mulighed, Inter har brug for for at kunne blande sig og potentielt skabe ravage. Tuttomercato understreger dog, at Inter øjeblikkeligt trækker sin interesse til sig, skulle Wijnaldum forlænge sin kontrakt med Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED