Intenst opgør på Vitality Stadium endte i remis

Af Jeppe Augustsen
03.12.2017 Kl. 15:29
Det endte med en pointdeling mellem Bournemouth og Southampton.

Der var masser af fight og chancer i begge ender, da Bournemouth og Southampton tørnede sammen denne søndag eftermiddag.

Værterne startede opgøret bedst og havde i kampens indledning flere gode chancer, og det var kun mirakelredninger fra Fraser Forster, der gjorde, at The Cherries ikke kom foran i kampens start.

Kort før halvleg kunne Saints-keeperen dog ikke gøre noget ved Ryan Frasers afslutning, der gjorde det til 1-0.

I anden halvleg kom Southampton bedre med, og i det 60. minut kom udligningen. Charlie Austin udnyttede et godt indlæg fra Nathan Redmond og skabte balance i regnskabet til 1-1.

I de sidste 30 minutter havde begge mandskaber chancer til at score, men det blev ikke til flere mål på Vitality Stadium.