AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 13:53
Intens transferduel mellem Barcelona og Manchester City er skudt igang

Der er en direkte duel i gang mellem Manchester City og Barcelona, som vil have fingrene i de hollandske stjerneskud, Frenkie De Jong og Matthijs De Ligt.


I løbet af sommeren forsøgte Barcelona at få hentet Frenkie De Jong til klubben fra Ajax, men den spanske storklub lykkedes ikke med foretagendet. I Manchester City regnede man dog med, at Barcelona var forrest i kampen om hollænderen.

Men ifølge Goal anser folk i Barcelona dog nu Manchester City for at være et skridt foran i kampen om den hollandske midtbanespiller, og det skyldes klubbens sportsdirektør, Txiki Begiristain, som i flere omgange er rejst til Amsterdam.

Barcelona har indset, at Manchester City har større økonomiske muskler, og den spanske storklub er bange for, at Manchester City slår til allerede i januar for derefter at udleje Frenkie De Jong til Ajax i den resterende del af sæsonen.

For nylig kunne Frenkie De Jong dog fortælle, at han ikke har nogen planer om at forlade Ajax – men det ville ikke være første gang i fodboldhistorien, hvis en spiller kommer med sådan en udtalelse og få måneder senere har skiftet klub.

Én ting er i hvert fald sikkert, og det er at Manchester City jagter en forstærkning til midtbanen, og i Frenkie De Jong har den engelske mesterklub udset sig en spiller, som kan være med til at løfte arven efter Fernandinho, som er fyldt 33 år.

Frenkie De Jong er dog ikke den eneste midtbanespiller, som Manchester City holder øje med. Også Lyons franske midtbanespiller, Tanguy Ndombele, er også et emne for den engelske storklub.

Samtidig er der også en duel i gang mellem Manchester City og Barcelona for den hollandske forsvarsspiller, Matthijs De Ligt, som også er på kontrakt i Ajax.

Den blot 19-årige midterforsvarer har i et par sæsoner efterhånden gjort sig bemærket på Ajax' førstehold, hvor han har udviklet sig ganske hurtigt. Med sin gode spilforståelse og sine evner med bolden anses han som et oplagt emne i begge klubber. 

Ajax har gennem mange år udviklet og solgt spillere for store millionebeløb, og noget kan tyde på, at Frenkie De Jong og Matthijs De Ligt bliver de næste to i rækken. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED