Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 22:31
Intens remis: Liverpool og Arsenal deler første kamp

Trods næsten 70 minutters Liverpool-overtal endte den første Carabao Cup-semifinale mellem Liverpool og Arsenal uafgjort.


Det startede intenst ud i den første Carabao Cup-semifinale mellem Liverpool og Arsenal. Dette kulminerede i det 24. minut, hvor Granit Xhaka lavede en forseelse, som dommer Michael Oliver takserede til et direkte rødt.

Liverpool fik dermed en fordel, som klubben dog ikke formåede at udnytte. Gennem hele kampen styrede Liverpool slagets gang mod et Arsenal-hold, der forsvarede sig med næb og klør. Trods at være en mand i undertal kæmpede London-klubben med alt, hvad der var i tanken.

Der kom mange skud mod Arsenal-målet, men gang på gang blev boldet sendt forbi træværket.

I de døende minutter fik Takumi Minamino en chance på tomt mål, men skuddet blev sendt over mål - ganske symptomatisk for Liverpool i aftenens kamp, hvor klubben heller ikke var skarp på dødboldene. 

Anden semifinale spilles om en uge, når de to hold tørner sammen på Emirates. 

De to hold spiller om at møde Chelsea, der i går gik videre fra deres semifinale mod Tottenham Hotspur. 

Undervejs i kampen reagerede flere Arsenal-fans på det røde kort til Xhaka. Læs mere her.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE