AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 17:44
Ingen Varane eller Koulibaly: United klar til at købe 'billig' græsk stopper

Manchester United kan ende med at få fingrene i Romas græske forsvarsspiller i sommerens transfervindue.


Kalidou Koulibaly eller Raphaël Varane er muligvis de to spillere, Manchester United drømmer om at forstærke det centrale forsvar med i det kommende transfervindue, men virkeligheden kan være en anden. I stedet kan Kostas Manolas blive spilleren, der skal stoppe klubbens søgen efter en midterforsvarer.

Den italienske avis Leggo skriver i sin Rom-udgave, at Manchester United er parat til at betale de 269 millioner kroner, som Kostas Manolas vil koste.

Grækeren har en frikøbsklausul i sin kontrakt med Serie A-klubben, og han er angiveligt klar til at forlade den italienske hovedstad efter denne sæson, men Manchester United kan ende med at få konkurrence fra Juventus.

Den 27-årige landsholdsspiller er i flere år blevet sat i forbindelse med Manchester United, og selvom han næppe er på niveau med hverken Kalidou Koulibaly eller Raphaël Varane, er han formentlig en opgradering i forhold til Phil Jones, Marcos Rojo og Chris Smalling i midterforsvaret hos De Røde Djævle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED