AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:04:2020 10:49
Ingen VAR og fem indskiftere: Sådan kan sæsonen blive færdigspillet

Premier League-klubberne diskuterer i disse dage forskellige måder, hvorpå man kan spille sæsonen til ende.


Premier League kan ende med at omskrive et kapitel eller to i regelbogen midlertidigt i forsøget på at finde en måde, hvorpå man kan spille sæsonen færdig.

Derfor kan fodbolden i den bedste engelske række være uden VAR-systemet, ligesom holdene potentielt får lov at gøre brug af fem indskiftere, skriver Daily Mirror denne torsdag.

Det skulle i hvert fald være to løsningsforslag, som Premier League i samarbejde med klubberne diskuterer i disse dage.

I øjeblikket er det nemlig svært at se, hvordan VAR i sin nuværende udgave skal kunne fungere, så længe coronakrisen endnu hærger verden over.

Hidtil har de tre videodommere siddet sammen i det såkaldte "VAR-rum," men helt lavpraktisk er det nu blevet noget nær umuligt, nu hvor vi alle skal sørge for at holde mest mulig afstand til hinanden.

At øge antallet af indskiftere bliver også vendt. Lige nu forventer Premier League ikke, at sæsonen bliver genoptaget før juni eller juli, og til den tid satser man på at afvikle de resterende spillerunder på kort tid.

Skal holdene derfor spille med få dages mellemrum for at få sæsonen til vejs inde, giver det god mening at give trænerne mulighed for at gøre brug af flere indskiftere for at mindske overbelastningen af spillerne.

Alle Premier League-klubberne mødes igen fredag for at drøfte forskellige tiltag under coronakrisen, men det er uvist, hvorvidt der bliver besluttet noget i morgen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED