Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 16:46
Ingen transfersum: Så desperate er Arsenal for at slippe af med Özil

CBS Sport erfarer, at Arsenal er klar til at lade Mesut Özil forlade klubben for nul og niks.


Mesut Özil befinder sig lige nu i forhandlinger med Fenerbahce om et skifte, mens Arsenal følger med fra sidelinjen og krydser fingre for, at de to parter når til enighed. CBS Sport erfarer nemlig, at den tyrkiske storklub endnu ikke har været i direkte kontakt med Arsenal, men skulle det ske, er The Gunners villige til at afskrive enhver form for transfersum.

I stedet vil Arsenal forsøge at forhandle en aftale på plads med Mesut Özils agent om, hvor stor en andel af tyskerens resterende kontrakt, de skal betale som kompensation for at ophæve den knap et halvt år før tid.

Der er dog også fortsat en ganske reel chance for, at Özil forbliver i klubben, til hans kontrakt udløber til sommer, selvom den beslutning med noget nær garanti vil betyde, at han skal rådne op på tribunerne i yderligere seks måneder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED