AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 11:38
Ingen spilletid: Chelsea er klar til at tilbagekalde ung lejesvend

Jake Clarke-Salter kan se frem til at vende tilbage til Chelsea, hvis spilletiden fortsætter med at udeblive.


Chelsea anser Jake Clarke-Salter som et af sine mest lovende talenter, men han skal have spilletid for at udvikle sig, og den får han ikke hos Birmingham i øjeblikket.

Derfor overvejer Chelsea at tilbagekalde ham til januar for i stedet at udleje forsvareren til en anden Championship-klub, medmindre spilletiden øges over de næste seks uger.

Det er der dog en ganske god chance for. Hans direkte konkurrent til den ene plads som midterforsvarer ,AMrc Roberts, er ude med skade, og Clarke-Salter blev kåret til weekendens Championship Team of the Week efter en stor kamp mod Chelsea-rivalerne Millwall.

Clarke-Salter blev længe anset som et større talent end Andreas Christensen og Fikayo Tomori, men har endnu ikke etableret sig på samme plan som de to Chelsea-førsteholdsspillere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED