Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 08:46
Ingen salg: Solskjær planlægger sæson med fire målmænd

Ole Gunnar Solskjær har ingen planer om at lave nogle udskiftninger på målmandspositionen.


I løbet af de seneste måneder har der været meget snak omkring målmandsposten i Manchester United.

Der har været spekulationer om, at Ole Gunnar Solskjær ville lave den store udrensning på den position, men sådan ser det ikke ud til at ende. Det skriver The Athletic.

Man har hentet Tom Heaton fra Aston Villa på en fri transfer, mens man også har forlænget med Lee Grant.

Dermed har de nu ovenstående to målmænd samt David De Gea og Dean Henderson, men ifølge The Athletic har Manchester United ingen planer om at sælge hverken David De Gea eller Dean Henderson, der står til at kæmpe om pladsen som Ole Gunnar Solskjærs førstevalg.

The Athletic erfarer, at Wolverhampton lavede en forespørgsel på Dean Henderson tidligere på sommeren, men den blev hurtig afvist af De Røde Djævle. 

Der har også været snak om David De Gea til PSG, men efter deres signing af Gianluigi Donnarumma løber mulighederne også tør for spanieren, der hæver £375,000 om ugen, og han er efter sigende også opsat på at blive på Old Trafford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE