AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 19:15
Ingen rivalisering: Coleman donerer betydeligt beløb til kvæstet LFC-fan

Seamus Coleman har i al stilhed doneret et betydeligt beløb til den kvæstede Liverpool-fan, Sean Cox. Den irske back mener, at man skal stå sammen i sådanne situationer.


Liverpool-fan Sean Cox blev overfaldt af en række Roma-fans inden Champions League-semfinalen på Anfield i sidste sæson, og han måtte efterfølgende lægges i koma.

Cox er kommet sig efter den voldsomme episode, men Liverpool-fanen oplever problemer med at snakke grundet overfaldet. 

Der er startet en donation til Cox, og Jürgen Klopp har allerede været ude og dele ud af sine egne penge, og nu er det kommet frem, at Seamus Coleman fra ærkerivalerne Everton har doneret £4300 til sin landsmand Cox. Coleman mener, at man bør vise solidaritet på tværs af rivaliseringer i situationer som disse. 

- Vi må holde sammen. Jeg synes fodbold er fantastisk til at samle folk. Rivaliseringer ryger ud af vinduet i disse situationer. Man ser ikke en trøje eller et logo. Man ser en mand, som kom for at støtte sit hold, og det endte uheldigt for ham den aften, sagde Coleman ifølge Morning Star. 

- Heldigvis er folk begyndt at samle penge ind til ham, og jeg kender ikke til hans tilstand, men forhåbentligt kan dette være med til at skaffe ham nogle penge. Jeg så på de sociale medier, at Liverpool-manageren havde doneret penge til ham, og jeg så et link. 

- Jeg ville sætte mit navn på donationen, fordi så kommer der fokus på det. Det var også det, som Klopp gjorde. Man tænker da, om man skal sætte sit navn på eller ej, fordi det kan skabe problemer, men det her handler ikke om Liverpool eller Everton. Det handler om en mand, som uheldigvis var en del af noget, han ikke ønskede.

- Liverpool-fans har stoppet mig på gaden og sagt tak. 

Indtil videre er der næsten blevet samlet £200.000 ind til Sean Cox. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED