AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 10:39
Ingen Liverpool-spillere: Van Dijk kårer sit ultimative Premier League-femmandshold

Liverpool-stjernen har netop sat sit bedste femmandshold kun bestående af sine modspillere fra Premier League.


Virgil Van Dijk har sat sit bedste femmandshold bestående af sine rivaler fra Premier League, for den hollandske stjerneforsvarer måtte nemlig ikke vælge nogle af sine egne holdkammerater.

Men det gør om noget kun holdet endnu mere interessant. Liverpool-stjernens første valg er Manchester City-profilen Aymeric Laporte.

- Han har vist, hvor vigtig en forsvarer, han er for deres hold, og han er en enestående spiller. Jeg synes, han er en virkelig, virkelig god forsvarer, så derfor vælger jeg ham, siger Van Dijk til Liverpools hjemmeside.

Og Laporte får følgeskab af to holdkammerater fra Manchester City på Van Dijks femmandshold.

- Jeg synes, Ederson er en fantastisk målmand. Jeg synes, Alisson er den bedste, men jeg synes, Ederson er den bedste af de andre, selvom der har været mange gode målmænd i denne sæson, siger Van Dijk og fortsætter ved at begrunde sit valg af Kevin de Bruyne.

- Man behøver ikke sige særligt meget om ham. Han er en god fyr, men han er også en utrolig fodboldspiller. Han ser spillet på en anden måde end andre, og jeg har kun respekt for ham.

I offensiven ryster Virgil Van Dijk så posen og vælger to spillere, som ikke kommer fra de nærmeste rivaler fra Manchester City - nemlig Heung-min Son og Pierre-Emerick Aubameyang.

- Son er hurtig, han er stærk, og han gør dit liv til et helvede på banen som forsvarer. Han kan afslutte med både højre og venstre, så derfor vælger jeg ham, siger Van Dijk.

- Jeg kunne have valgt Aguero i stedet for Aubameyang, men jeg synes, Arsenal-spillerens målstatistik, siden han kom til klubben, taler for sig selv.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED