AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2020 11:51
Ingen kriserabat: United skal betale 750 mio. for den "perfekte" Pogba-erstatning

Lazio giver ingen rabatter på Sergej Milinkovic-Savic, skriver italiensk presse.


Manchester United skulle være gået et gear eller to op i jagten på Sergej Milinkovic-Savic, som da klubben angiveligt ser den serbiske midtbanespiller som den perfekte afløser for Paul Pogba.

Sådan lød historien i Foot Mercato tidligere på ugen, og nu har Corriere dello Sport så en opfølgning.

Ifølge det italienske medie er Manchester United vitterligt interesseret i Lazio-stjernen, men de bør ikke forvente, at man kan signe Milinkovic-Savic billigt.

Selvom coronapandemien også skaber finansielle krisetider for fodboldklubber Europa rundt, så forlanger Lazio-præsident Claudio Lotito stadig omkring €100 millioner for den 25-årige serber.

Det svarer til et beløb på omkring 750 millioner kroner for midtbanegeneralen, som har scoret fem mål og lavet syv assists i 35 kampe i denne sæson.

Værdien på spillere styrtdykker ellers i øjeblikket, fordi klubberne får færre og færre penge at bruge på transfers på grund af coronakrisen, men ifølge Corriere dello Sport påvirker det ikke Lazio stort, da klubben ser ud til at sikre sig Champions League-deltagelse for første gang i mange år.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED