Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 09:25
Ingen købsoption: Lampard vil kun udleje midtstopper

Frank Lampard har ingen intentioner om at tage permanent afsked med Fikayo Tomori.


Det seneste år har ikke budt på meget spilletid for Fikayo Tomori, og midtstopperen nærmer sig nu en lejeaftale med AC Milan. 

Flere medier har de seneste dage skrevet, at italienerne vil have inkluderet en købsoption i aftalen, men det kan de glemme alt om, hvis det står til Frank Lampard: 

- Vi må se, hvor han bliver udlejet til, hvis han ender med at blive udlejet. Men på lang sigt er hans fremtid helt sikkert her i Chelsea, siger Lampard ifølge London Evening Standard.

- Jeg har en plan for Fikayo her. Hvis han bliver udlejet, vil det være for at udvikle sig for derefter at vende tilbage hertil som en bedre spiller. 

Tomori har i denne sæson stået i skyggen af Kurt Zouma, Thiago Silva, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen, og han har derfor blot fået fire kampe i alle turneringer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED