Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ingen Klopp: Han er favorit til at blive tysk landstræner

Af Morten Bruun Jørgensen
13.09.2023 Kl. 11:58
Det tyske fodboldforbund har taget kontakt til sin ønsketræner, og det bliver ikke Rudi Völler, som får lov til at fortsætte.

Det bliver ikke Jürgen Klopp, som skal overtage det ledige job som tysk landstræner. Det har Liverpool-managerens agent slået fast, men hvem skal så tage over efter Hansi Flick, som blev fyret i sidste uge?

Flere navne har rumsteret i kulissen, men nu lader det til, at det tyske fodboldforbund har fundet sin ønsketræner. 

 

Ifølge Sport1 er det den tidligere Bayern München-træner Julian Nagelsmann, som fodboldforbundet foretrækker at få til at styre tøjlerne.

Det tyske medie rapporterer om konkret interesse, og at der har været kontakt mellem forbundet og Nagelsmann, der ser en stor mulighed i at stå i spidsen for sit land på hjemme til EM-slutrunden i 2024. 

Nagelsmann blev i foråret fyret af Bayern München, og lige nu får han stadig udbetalt løn af den tyske storklub, som forbundet skal nå til enighed med om en kompensation. 

Bayern München har dog offentligt sagt, at klubben ikke vil stå i vejen for, at Nagelsmann kan blive tysk landstræner, men indtil videre er der ingen kontakt mellem storklubben og DFB. 

I tirsdagens træningskamp mod Frankrig var det 68-årige Rudi Völler, som stod på sidelinjen for Tyskland i sejren på 2-1. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce