AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2022 14:25
Ingen Bellingham? Han er Liverpools Plan B

Liverpool øjner et alternativ til Jude Bellingham.


Liverpool er fortsat på jagt efter en ny midtbanespiller.

Her var The Reds bl.a. sat i forbindelse med Jude Bellingham. Dog er man ikke alene om interessen, da Real Madrid, Manchester-klubberne og Chelsea også øjner Dortmund-stjernen.

Oven i det vil Schwarzgelben minimum have €120 millioner for deres 19-årige englænder, som svarer til 892 millioner kroner.

Derfor kan man være nødsaget til at jagte et billigere alternativ.

Og her kan den tyske journalist fra Sky Sports Florian Plettenberg melde, at man fortsat har Bellingham som førsteprioritet, men man øjner Moises Caicedo som alternativ, og omvendt er Liverpool selv højt vurderet af Caicedo.

For The Reds ville ikke betale hvad som helst for Brighton-stjernen, der senest har været med Equador til VM. Her endte man på tredjepladsen, hvor Holland og Senegal kunne avancere. 

Her igen er man ikke alene om interessen i den 20-årige midtbanespiller. Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med landsholdsspilleren, og her har - ifølge Florian Plettenberg  - den blå den af Manchester også meldt sig ind i ræset om stjernen.

Trods stor interesse fra flere Premier League-storklubber, så håber The Seagulls, at Moises Caicedo bliver efter 2023 i klubben. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE