AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 17:35
Ingen alarm: Ighalo klar til United-debut

Ole Gunnar Solskjær gør det klart, at Odion Ighalo er klar til at blive smidt i ilden mandag aften mod Chelsea, selvom han endnu ikke har trænet med sine nye holdkammerater.


Forskellige omstændigheder har gjort, at Odion Ighalo ikke på noget tidspunkt har trænet sammen med de øvrige Manchester United-spillere endnu, selvom han skiftede for 14 dage siden.

Det bekymrer dog tilsyneladende ikke Ole Gunnar Solskjær mere, end at den norske manager er parat til at bringe angriberen i spil mandag aften, hvor Chelsea lægger græs til en vigtig kamp i Premier League.

- Det tog ikke mig lang tid (som spiller, red.). Jeg havde ikke en træning, inden jeg blev sendt på banen. Som angriber bliver man smidt derud, og måske kommer han ind fra bænken og giver os et mål. Han gør, hvad han nu gør, fortæller United-manageren ifølge Daily Mail.

Mens Manchester United-truppen har været på træningslejr i Spanien, har Odion Ighalo trænet i Manchester med en personlig træner.

På søndag kan han desuden også nå at få en let omgang træning med sine holdkammerater.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED