AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 20:27
Ingen afskedskamp: Tidl. Gunner taler ud om 'ømt punkt'

Den tidligere Arsenal-spiller, Santi Cazorla, har over for Marca forklaret, at han savner Arsenal og ville ønske, at han kunne have taget ordentligt afsked med fansene.


Der er mange legender i fodbold, og mange af dem har været tilknyttet London-klubben Arsenal. 

Vi skal ikke gøre os til dommere over, om Santi Cazorla er en af dem, selvom han uomtvisteligt gjorde en stor forskel for The Gunners. 

I et interview med Marca har midtbanemanden forklaret sine tanker om, at han aldrig nåede at spille en afskedkamp foran fansene på Emirates: 

- Det er ømt punkt, som jeg ikke ved, om jeg blive fri for. Jeg håber, jeg kan spille der for et hold og takke dem for den kærlighed, de viste mig og stadig viser mig, fortalte Cazorla. 

- Sidste sommer var der en mulighed for at spille i Emirates Cup, men i sidste ende skete det ikke, og det var en skam. 

Senere i interviewet forklarede playmakeren, at gamle venner fra Arsenal ofte skriver til ham: 

- Ja, især venner fra Arsenal. De spørger mig om de unge talenter i Villareal og tror, at de er klar til at tage det næste skridt til Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED