Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2022 19:26
Infantino vil have VM hvert andet år: Kan stoppe folk fra at dø

Gianni Infantino kommer med argumenter for, hvorfor VM hvert andet år kan hjælpe folk i nød.


VM hvert andet år er efterhånden en idé, som ledelsen i FIFA har luftet i et stykke tid, men der er fortsat ikke tegn til, at det reelt bliver til virkelighed.

Men nu advokerer FIFA-præsident Gianni Infantino for, at en VM-slutrunde hvert andet år kan være med til at skabe håb for især afrikanere, der så ikke behøver krydse Middelhavet, hvor mange desværre ender i en druknedød.

- Dette handler ikke om, hvorvidt vi vil have VM hvert andet år, men om hvad vi kan gøre for fodboldens fremtid. Hvis vi tænker på resten af verden og store dele af Europa, skal vi tænke på, hvad fodbold bringer, siger han på et møde i Strasbourg ifølge Goal.

- Fodbold handler om muligheder, om håb, om landshold. Vi kan ikke sige til resten af verden: ”Giv os jeres penge, men se os i fjernsynet.” Vi skal inkludere dem.

- Vi skal finde måder at inkludere hele verden på for at give håb for afrikanerne, så de ikke krydser Middelhavet for at finde et bedre liv. Nogle dør i stedet i havet.

- Vi skal give muligheder og værdighed. Ikke med velgørenhed, men ved at tillade resten af verden at deltage. Måske er VM hvert andet år ikke svaret, men det vil vi diskutere, lyder det fra Infantino.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE