Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 10:02
Inden United-skifte: Everton ville sælge Rooney til denne klub

Wayne Rooney skiftede i 2004 til Manchester United, men det var ikke Evertons førsteprioritet at sælge angriberen til De Røde Djævle.


Tilbage i 2004 valgte Wayne Rooney at skifte til Manchester United, hvor han endte med at blive en stor profil og nu har legendestatus. 

Tingene kunne dog have set helt anderledes ud, hvis Everton havde fået deres vilje. The Toffees ønskede nemlig at sælge den engelske angriber til en helt anden Premier League-klub: 

- Everton manglede virkelig penge dengang, og de forsøgte at få mig til at skifte til Chelsea, da de tilbød flest penge for mig, afslører Rooney. 

Englænderen var dog ikke i tvivl, da først Manchester United kom på banen: 

- Da jeg vidste, at de var interesseret, så var jeg opsat på at skifte til dem. Jeg ønskede at arbejde med Sir Alex Ferguson og spille sammen med Giggs, Scholes, Ferdinand og Keane. 

Wayne Rooney endte med at spille i Manchester United helt frem til 2017.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED