AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 10:30
Inden for rækkevidde: Inter er tæt på Lukakus salgspris

Inter Milan kommer snart med et forbedret bud, som sammenlagt løber op i £75 millioner.


Først forsøgte Inter at leje Romelu Lukaku i to sæsoner i en aftale, hvor de efterfølgende forpligtede sig til at købe den belgiske angriber.

Det gad Manchester United slet ikke høre tale om. De Røde Djævle forlanger £80 millioner for angriberen, men den italienske storklub ventes snart tilbage med et forbedret bud, som næsten lever op til Manchester Uniteds krav.

Ifølge The Times forbereder Milano-klubben nemlig et bud på £60 millioner, som kan løbe op i £75 millioner med diverse bonusser inkluderet.  Det vides ikke, om de £15 millioner i bonusser bliver nemt aktiveret, men sammenlagt nærmer Inters bud sig altså prisskiltet, som Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær har sat på Lukaku.

Lige nu peger det meste i retning af, at det blot er et spørgsmål om tid, før handlen bliver en realitet. Lukaku er den eneste Manchester United-spiller, som endnu ikke har fået minutter på banen under klubbens pre-season tour.

I onsdagens kamp mod Leeds sad angriberen atter over. Den officielle forklaring var, at han havde pådraget sig et slag under træning, men lad os nu se, om det ikke bare var en nem undskyldning.

The Times skriver i hvert fald, at Lukaku selv er helt og aldeles overbevist om, at han nok skal få sit skifte til syvende og sidst.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED