AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:08:2022 22:00
Inden deadline: 4 danskere, der kan ende i Premier League

Hvilke danskere kan muligvis ende med et skifte til Premier League inden deadline? Det ser vi nærmere på her.


Det spidser virkelig til i de sidste timer af sommerens transfervindue, der lukker torsdag nat i de store europæiske ligaer.

I dette transfervindue er flere danskere blevet hentet til Premier League eller skiftet klub.

Mikkel Damsgaard er skiftet til Brentford, mens Leeds har hentet Rasmus Nissen Kristensen. Christian Eriksen er taget til Manchester United, og Mathias 'Zanka' Jørgensen fik forlænget sin kontrakt med The Bees.

Flere danskere er blevet rygtet til Premier League, men er skiftet til en anden liga. Det var bl.a. tilfældet for Rasmus Højlund, der skiftede til Atalanta, og Kasper Dolberg, som så godt skulle være på plads i Sevilla. 

Der er stadig nogle danskere, som har været rygtet til Premier League i løbet af sommeren, som endnu ikke har skiftet klub. I den forbindelse kigger vi nærmere på de danskere, som muligvis kan ende med et skifte inden deadline torsdag nat.

Joakim Mæhle

Den helt store landsholdsfavorit er over flere omgange blevet rygtet til det engelske med adskillige klubber som mulige bejlere. Denne sommer han især været rygtet til West Ham, Chelsea og Tottenham. 

Men danskeren har fået en god start på den nye sæson med masser af spilletid, og frem mod en VM-slutrunde vil han formentlig være garanteret spilletid hos en potentiel ny klub.

Martin Braithwaite

Gennem hele transfervinduet har det været offentligt kendt, at Xavi ikke har danskeren i sine planer. Den spanske klub har forsøgt at sælge ham, men indtil videre uden held.

Senest er meldingerne om, at kontrakten med Barcelonas opsiges, så han kan hentes på en fri transfer. Det gør ham naturligvis mere attraktiv for engelske klubber. Martin Braithwaite har bl.a. været rygtet til Brighton.

Victor Nelsson

Det er ikke lang tid siden, at den tidligere FCK-midtstopper er blevet rygtet til Premier League med Wolverhampton som destination. Det vil blive dyrt at hente Victor Nelsson, da Galatasaray mener, at han er 175 millioner kroner værd.

Matt O'Riley

Den 21-årige midtbanespiller skiftede fra MK Dons til Celtic i januar for omtrent 13 millioner kroner, og han har sidenhen leveret flotte præstationer for den skotske storklub. Liverpool, Manchester United, Arsenal, Leicester og Newcastle holder efter sigende øje med den unge midtbanespiller. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE