Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 08:48
Ince: Jeg kan ikke se Aubameyang blive i Arsenal næste sæson

Den tidligere Manchester United- og Liverpool-profil tvivler på, Arsenal-stjernen fortsætter i klubben næste sæson.


Arsenal er i scoringskrise, og ingen er hårdere ramt end Pierre-Emerick Aubameyang, som ellers har scoret næsten efter behag siden skiftet fra Dortmund i 2018.

Der var ellers stor glæde, da angriberen for få måneder siden afsluttede årelange spekulationer om sin fremtid ved at signere sin nye kontrakt, men sidenhen er det kun blevet til en Premier League-scoring, og det var via et straffespark.

Fortsætter det sådan, kan Paul Ince ikke se gaboneseren forblive i klubben uagtet af den nye kontrakt.

- Aubameyang bekymrer mig. Han ser frustreret ud. Det ser ikke ud til, at han bliver forsynet med ordentlige chancer. Fortsætter det sådan, selvom han skrev under på en treårig kontrakt, kan jeg ikke se ham være i klubben til næste sæson, fortæller ince til DAZN.

- Det kan jeg virkelig ikke. Jeg er ligeglad med den nye kontrakt. Han har et kropssprog, som indikerer, at han overhovedet ikke er glad. Det ser slet ikke rigtigt ud.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED