AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 21:46
Ince: Jeg havde ret om Solskjær

Manchester United-legenden Paul Ince har tidligere været ude at sige, at enhver midlertidig træner kunne gøre det samme, som Solskjær gjorde i starten af sin tid som United-manager.


Ole Gunnar Solskjær fik en forrygende start på sin managerkarriere hos Manchester United, men resultaterne har ikke været lige positive, siden Solskjær skrev under på en permanent kontrakt med klubben.

I januar sagde Paul Ince, at enhver midlertidig manager kunne gøre, hvad Ole Gunnar gjorde, skriver Daily Mirror.

Paul Ince mener, at United er langt efter sine rivaler.

- Det er et meget, meget svært job for Solskjær at tage det her hold fremad. Folk bliver nødt til at være tålmodige, fordi United er langt efter sin konkurrenter, fortalte Ince til Paddy Power.

- Det der bekymrer mig, er, at United har været et andet hold, siden Solskjær blev permanent manager. De spiller på en anden måde.

- Da han var midlertidig træner kreerede de chance på chance, og nu hvor han har fået den permanente kontrakt, er de kun gået tilbage, fortsatte Paul Ince.

Paul Ince så gerne, at United ventede med at give Solskjær den permanente kontrakt.

- Jeg har altid sagt, at presset ville komme, hvis han blev ansat permanent.

- Det her er hvorfor, jeg sagde det - jeg har set utallige gange, at når du har en midlertidig manager, så løfter humøret sig og alle føler, at de har en chance, men når han bliver manager, bliver de værre, end de var før, sagde Paul Ince.

- Jeg sagde, at de skulle have ventet til slutningen af sæsonen, før de gav Solskjær jobbet permanent, sluttede Paul Ince. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED