Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 15:46
Ince i massiv kritik: Solskjær parkede bussen som Mourinho

Paul Ince sammenligner Ole Gunnar Solskjærs taktik mod Liverpool med noget, som José Mourinho kunne have fundet på, og retter en skarp kritik mod taktikken.


Manchester United kom ikke for at vinde mod Liverpool, men blot for at undgå at tabe.

Ifølge Paul Ince var Ole Gunnar Solskjærs gameplan i hvert fald klar i søndagens topkamp, hvor Manchester United stillede sig rigtig dybt og forsøgte at holde Liverpool fra at score.

Og den tidligere Premier League-spiller sammenligner den taktik med noget, som José Mourinho tidligere har gjort.

- Man kunne se Manchester Uniteds gameplan. Man så det fra første fløjt. De forsvarede rigtig, rigtig dybt. Jeg synes, at United var rigtig dårlige i første halvleg, sagde Ince til talkSPORT.

- Jeg husker for nogle år siden, hvor Mourinho tog United til Anfield. Han parkerede bussen og blev fuldstændig slagtet for det. Det var præcis det, Ole Gunnar Solskjær gjorde i første halvleg.

- Vi vidste, at de ville forsvare og satse på deres hurtige spillere som Anthony Martial og Marcus Rashford i kontraangreb, men jeg har spillet på Manchester United-hold, og man tager ikke til Anfield for at forsvare.

- Specielt ikke på et tidspunkt, hvor to af deres midtbanespillere spiller i midterforsvaret, og når de ikke har scoret i de seneste to kampe.

- Jeg ville se dem give det en chance mod Liverpool, for de havde muligheden. Det var en mulighed for Manchester United at komme dertil og vise, at de kunne noget, men de stod bare dybt, og det skuffer mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED