AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2020 09:23
Ince: Det er ikke et et fantastisk Liverpool-mandskab endnu

Der skal mere til fra Liverpools side, inden Paul Ince vil kalde det nuværende mandskab for et fantastisk af slagsen.


Champions League, Super Cup, VM for klubhold og snart en Premier League-titel.

Det er, hvad Liverpool har opnået inden for de seneste 12 måneder, men selvom the Reds lige nu regnes for at være verdens bedste hold, vil Paul Ince ikke gå med til at kalde det et fantastisk hold.

Den tidligere Premier League-spiller mener derimod, at Liverpool skal vinde titler flere år i træk, inden det kan blive en realitet.

- Folk siger, at dette er et fantastisk Liverpool-hold, men det er det ikke endnu, fortæller Paul Ince til Liverpool Echo.

- Jeg synes, de gør det godt – spillerne og Klopp – men fantastiske hold vinder trofæer år efter år. De har en stor chance for at gøre det, men vi skal kigge nogle år tilbage for at se, hvad de har præsteret, før vi kan kalde det et fantastisk Liverpool-hold.

En af farerne for Liverpool er ifølge Paul Ince også, at Real Madrid og Barcelona kan vise interesse for nogle af Liverpools profiler, der i så fald vil få svært ved at afvise et skifte ligesom Philippe Coutinho.

- Det handler om at holde de bedste spillere i Liverpool. Vil nogen gå efter van Dijk? Når Barcelona eller Real Madrid banker på, er det svært at sige nej.

I denne sæson har Liverpool fortsat muligheden for også at vinde FA Cuppen og Champions League foruden Premier League-titlen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED