AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 20:30
Imponeret Moyes ser anfører-evner hos ung Hammers-profil

West Ham-træneren ser klare forbedringer hos Declan Rice.


West Ham har ikke haft den mest ophidsende sæson hidtil, og med kun 24 point er holdet tredjesidst.

Men ét har the Hammers i hvert fald at glæde sig over, og han hedder Declan Rice.

Den 21-årige midtbanespiller har været et af få lyspunkter for West Ham i turneringen.

Faktisk er han så god, at træner David Moyes ikke er i tvivl om, at han vil blive en stor figur på London Stadium i årene fremover.

Moyes var også med, da Rice først for alvor fik spilletid på seniorniveau, da skotten også var træner i klubben i 2017-18. Nu, hvor han er kommet tilbage, er Rice blot endnu bedre.

- Jeg kan se store forbedringer, fra da jeg tog afsted, fortæller han til Sky Sports.

- Han lærer lederskabsdelen af Mark Noble (West Hams anfører, red.). Han var en stille dreng, da jeg først kom til klubben, men han har udviklet en god personlighed. Han har stadig meget, der skal forbedres, men han er ung og gør det rigtig godt, siger Moyes.

- I øjeblikket indtager han allerede en stor rolle på holdet, forklarer han om Declan Rice, som han også kalder Englands bedste på sin position.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED