Imponerende Liverpool fortsætter: Har slået samtlige hold i denne sæson

Af Marcus Sørensen
29.01.2020 Kl. 21:38
Liverpool hentede endnu en sejr i aftenens kamp mod West Ham. Klopps tropper har nu slået samtlige klubber i denne Premier League-sæson. Salah og Oxlade-Chamberlain scorede målene for Liverpool.

Liverpool havde inden aftenens kamp i West Ham blot sat point til i én Premier League-kamp. Den statistik blev der ikke lavet om på på London Stadium i aften.

Faktisk satte Klopps tropper klubrekord med sejren over West Ham. Liverpool har nu vundet over samtlige Premier League-klubber i denne sæson!

Hjemmeholdet startede meget afventede ud og lagde sig lavt på banen. Det gav Liverpool masser af plads til at spille bolden rundt, hvilket resulterede i en boldbesiddelse på over 80% i kampen indledning.

Liverpool havde svært ved at spille sig til de store chancer i kampens indledning, men 23 minutter inde i kampen, var Andy Robertson tæt på. Issa Diop nåede dog at samle bolden op tæt under mål.

10 minutter senere lykkedes det for alvor at skabe problemer for West Ham. Diop nedlagde klodset Divock Origi i feltet, hvilket dommer Jonathan Moss takserede til et straffespark. Her kunne Mohammed Salah sikkert sparke Liverpool på vej mod endnu en sejr.

Efter pausen kom West Ham lidt bedre ud og var hurtigt tæt på, da Lanzini pludselig stod fri i feltet. Argentineren formåede dog ikke at få ordentligt ramt på bolden tæt foran mål.

Kort efter straffede Liverpool West Ham efter et hjørnespark. Van Dijk fik clearet bolden i Liverpool-forsvaret, hvorefter Mohamed Salah efter inkonsekvent spil fra West Ham fik sendt en god yderside afsted mod Alex Oxlade-Chamberlain, der løb fra West Ham forsvaret og sendte bolden i kassen til 0-2.

Få minutter senere var Liverpool til på at åbne døren for West Ham, da Liverpool-forsvaret fik spillet Lanzini fri. Han fandt Robert Snodgrass, men skottens forsøg blev reddet af Alisson.

Kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage. Med godt 20 minutter igen sløsede Liverpool igen i opspillet og fik spillet Declan Rice fri. West Ham-spilleren sparkede lige på Alisson der halvklarede. Bolden røg ud til Trent Alexander-Arnold, som akavet fik sendt bolden på egen stolpe. Det blev aldrig West Hams aften.

Små 10 minutter senere var det Salahs tur til at ramme stolpen, da han forsøgte sig på kanten af West Hams felt.

Kampen sluttede med en sikker 0-2 sejr til Jürgen Klopp og Liverpool, der cruiser mod det engelske mesterskab.