AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 16:57
Imponerende: Leicester-trio kan skrive sig ind i historiebøgerne i aften

Harry Maguire, Ben Chilwell og James Maddison kan skrive sig ind i historiebøgerne, når England i aften møder Kroatien i Nations League.


På mange måder er aftenens Nations League-opgør mellem England og Kroatien en helt almindelig landskamp, men for Leicester-trioen Harry Maguire, Ben Chilwell og James Maddison er opgøret en mulighed for at skrive sig ind i historiebøgerne. 

Ikke siden 1974 har tre Leicester-spillere optrådt på samme tid for The Three Lions, men det kan der muligvis blive lavet om på mod kroaterne. 

Både Maguire og Chilwell forventes at starte inde i aftenens opgør, mens James Maddison sandsynligvis må tage plads på bænken.

Med tanke på Maddisons formkurve i denne sæson er det dog ikke usandsynligt, at landstræner Gareth Southgate smider ham i ilden, hvilket altså kan medføre en plads i historiebøgerne, hvis hverken Maguire og Chilwell er blevet pillet ud på det tidspunkt i kampen.

Tilbage i 1974 havde Peter Shilton, Keith Weller og Frank Worthington alle deres daglige gang i Leicester, da de spillede for det engelske landshold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED