AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:06:2017 22:23
IKKE til Premier League: Milan-chef afviser Donnarumma-afgang

AC Milan afviser et salg af supertalentet Gianluigi Donnarumma - til Premier League - og alle andre steder.


Manchester United har i flere omgange været sat i forbindelse med AC Milans 18-årige keeper Gianluigi Donnarumma. Senest i søndagens britiske og italienske medier, hvor Donnarumma afviste kontraktudspil i Milano fik medierne til at spekulere i et skifte. 

Nu afviser Milans sportschef Massimiliano Mirabelli dog alle spekulationer om salg denne sommer:

- Donnarumma er en stor spiller, en god fyr og vigtigst af alt en Milan-spiller. Hvad angår næste sæson, så forbliver han helt sikkert hos os, udtaler Mirabelli til Sportitalia og fortsætter:

- Men det er træneren som sætter holdet. Det er ham som beslutter, om en spiller starter inde, sidder på bænken eller helt udenfor. Det gælder for ham (Donnarumma, red.), som for alle andre, afslutter sportsdirektøren.
 
Manchester United ser lige nu ud til at holde på David De Gea og har Sergio Romero som backup. Derfor er der heller ingen umiddelbar udsigt til spilletid eller åbenlys grund til at hente Donnarumma for José Mourinho og co. med et muligt Madrid-skifte i vente for De Gea, så kan det dog ikke afvises, at rygterne igen blusser på senere på sommeren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED