AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 09:40
Ikke kun United: Tottenham holder også øje med 33-årig angriber

José Mourinho er interesseret i at hente Edin Dzeko til Tottenham.


Manchester United blev for nogle uger siden kædet sammen med AS Romas Edin Dzeko, men De Røde Djævle er ikke alene om interessen for den tidligere Manchester City-profil.

Ifølge Daily Mirror sendte José Mourinho i sidste uge en scout afsted til Rom for at holde nøje øje med den 33-årige bosnier, der har scoret seks ligamål i denne sæson. 

Tottenham-træneren vil gerne hente en angriber, der kan aflaste Harry Kane, og her har han udset sig Dzeko som den ideelle spiller. 

I skrivende stund råder Spurs kun over unge Troy Parrott som reserve, efter de i sommer tog afsked med Fernando Llorente, og den problematik ønsker Mourinho at få styr på. 

Det bliver dog ikke den nemmeste opgave at lokke Dzeko til Manchester, da bosnieren har kontrakt med den italienske hovedstadsklub frem til sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED