Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Sancho: Ten Hag bekymret over flere United-spillere

Af Emil Plovgaard
28.09.2023 Kl. 12:25
Det er ikke kun Jadon Sancho, der vækker bekymring hos Erik ten Hag.

– Det er op til ham. Jeg taler ikke med utilgængelige spillere.

Sådan lød det onsdag aften fra Erik ten Hag, da han blev spurgt ind til situationen omkring Jadon Sancho.

Ifølge Sky Sports News, kræver det en undskyldning, hvis Sancho skal tilbage i folden. Den undskyldning lader imidlertid vente på sig, og derfor var den engelske kantspiller da heller ikke udtaget til klubbens 3-0-sejr over Crystal Palace i Carabao Cuppen onsdag aften.

 

ESPN kan nu fortælle, at Sancho ikke er den eneste, Ten Hag er utilfreds med på Old Trafford. Flere unavngivne spilleres attituder vækker nemlig også bekymring hos den hollandske United-manager, hedder det sig.

Straffen til Sancho er ligeledes et vidnesbyrd til resten af truppen om, at en sådan opførsel ikke tolereres, hedder det sig.

United forbereder sig på et salg af Sancho til januar eller næste sommer, skriver ESPN. Klubben er klar til at tage en stor økonomisk øretæve, idet han kostede 622 millioner kroner i forbindelse med skiftet fra Borussia Dortmund i sommeren 2021.

– Klubben har bedt mig om, for der var ingen god kultur før sidste sæson, om at sætte nogle standarder. Det er mit arbejde at sikre disse standarder.

– Der findes en struktur for både spillere og stab, og brydes grænserne, er man nødt til at være stærk, sagde Ten Hag inden 1-3-nederlaget til Brighton tidligere på måneden.

ESPN har tidligere skrevet, at Manchester United kan have brudt FIFA’s regler i forbindelse med Sancho-sagen. Læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce