AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 15:02
Ikke kun Kane: Endnu en Tottenham-profil regner med at blive finaleklar

Harry Winks har sat næsen op efter at blive klar til Champions League-finalen, selvom han på det tidspunkt ikke vil have spillet en kamp i to måneder.


Når Tottenham om halvanden uge skal spille Champions League-finale er det fortsat usikkert, hvorvidt flere af klubbens profiler bliver klar.

Således har hverken Harry Kane eller Harry Winks været i kamp siden starten af april, men tidligere er det kommet frem, at førstnævnte regner med at blive klar til finalen – og det samme gør sig nu gældende for Harry Winks.

Ifølge London Evening Standard har den engelske landsholdsspiller en tro på, at han bliver klar til at starte inde i Champions League-finalen som følge af, at han er vendt tilbage på træningsbanen.

Han har ikke spillet siden den første Champions League-kvartfinale mod Manchester City den 4. april, hvorefter han blev opereret for et vedvarende problem i den ene lyske. I slutningen af sidste uge trådte han dog ind i træningen med sine holdkammerater, og på to uger mener han altså, at han kan komme i en god nok forfatning til at spille finale.

For nylig blev han – ligesom Harry Kane – udtaget til det engelske landshold, der fem dage efter Champions League-finalen møder Holland i Nations League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED